+381600600092 marketing@don.rs

O nama

DON MARKETING je treći ogranak naše kompanije gde u okviru naših usluga nudimo kompletnu marketinšku podršku za mala I srednja preduzeća, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Počev od osnovnih koraka branding-a i rebranding-a pa sve do složenih marketinških kampanja, naš tim iskusnih profesionalaca stoji Vam na raspolaganju. 

Ukoliko želite da svoj brend učinite prepoznatljivim i da znatno povećate i unapredite svoje poslovanje, mi Vam možemo pomoći u tome.

Korišćenjem najsavremenijih alata u oblasti digitalnog marketinga, postižemo u svojim kampanjama izuzetne rezultate čime smo stekli brojne reference I veliki broj preporuka.

Obično manje firme ali I veće kompanije nemaju jasan pravac razvoja u marketinškom smislu pa čak I u sistemima gde postoji marketinško planiranje. Sredstva budu nepravilno raspoređena I utrošena u kanale koji nemaju veliki ROI – Return of Investment (ROI pokazuje koliko je kompanija zaradila u odnosu na to koliko je investirala u ovom slučaju u marketing. )

Najveći problem mnogih biznisa u Srbiji je taj da još uvek ne postoji svest o tome da živimo u digitalnoj eri I da je svaki uspeh direktno povezan sa informisanošću I prihvatanjem novih tehnologija. Naš cilj je da vas, pored sistematske implementacije, upoznamo sa sistemima digitalnog marketinga koji mogu biti od najvećeg značaja za Vas I Vaš biznis I da kroz zajednički monitoring sprovedemo set usluga koje će Vama dati najbrži I najprofitabilniji rezultat.

Kolektiv naše marketinške agencije je sastavljen tako da naše kompetencije pokrivaju sve oblasti u okviru digitalnog marketinga I razvoja koje su potrebne preduzetnicima u Srbiji I inostranstvu. Pored visokog obrazovanja u svojoj oblasti, svi zaposleni učestvuju u brojnim projektima usavršavanja I praćenja novih trendova.

Važno je napomenuti, da smo u praksi imali situacije da su firme u roku od samo nekoliko meseci, uspevale da uvećaju svoj promet za po 2 do 3 puta samo na osnovu pojavljivanja na pretraživačima, dok su te stranke godinama čekale­ pravi momenat,da počnu da ulažu u marketing, danas zameraju sebi samo to što to nisu uradili mnogo ranije.

Naš pristup svakom klijentu se zasniva na detaljnoj analizi njegove delatnosti I njegovog tržista, kao I na Google analytici koja nam dosta govori o tome kojim putem treba da se krećemo kako bismo postigli najbolje rezultate za naše stranke. Uz dobro planiranje, naše iskustvo I korišćenje najnovijih alata, kao I detaljno praćenje svih parametara, u najkraćem roku povećaćete promet vašeg poslovanja I napraviti sebi proctor za nove investicije,čime ćete biti u situaciji da drastično unapredite Vaš biznis.

Dakle, bilo da ste firma sa velikim brojem zaposenih I treba Vam prvo mesto na Googlu kako biste zadržali svoj udeo na tržištu, ili ste kompanija koja je svesna da treba da dodatno uloži u svoj digitalni razvoj, ili pak želite da napravite svoj prvi sajt, prvu kampanju na Googlu ili na društvenim mrežama, mi Vam u tome sigurno možemo pomoći

pozovite nas

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?

Don marketing - agencija za digitalni marketing

Telefon: +381600600092

Adresa: Mije Kovačevica 8, Beograd

Pošalji upit

Pozovite nas