+381600600092 marketing@don.rs

Marketinški konsalting

Marketinški konsalting

U današnjoj eri u kojoj je dostupno mnogo informacija, važno je opredeliti se za prave. To znači da bez obzira na vrstu posla kojom se bavite, korisnici kojima su potrebne informacije o vašem proizvodu ili usluzi, treba da budu dostupne, ali sa druge strane nenametljive onim ljudima kojima taj proizvod ili usluga nije uopšte potrebna. U tom slučaju imaćete velike troškove koji neće izazvati pozitivan efekat i takvom marketinškom kampanjom nećete biti zadovoljni.

Iz tog razloga nam se možete obratiti. Prvi zadatak koji treba da obavi marketinška agencija je da Vas uputi u svoje usluge i potencijal istih u skladu sa Vašom branšom.

Tokom timskih sastanaka na kojima se okuplja ceo naš kolektiv, izvršićemo analizu Vašeg brenda, konkurencije, tržišnih i drugih okolnosti i daćemo Vam savet za koji vid marketinške strategije treba da se opredelite, odnosno koja solucija će za vas biti najisplativija a uporedno najefikasnija.

oglasavanje na instagramu

Važno je shvatiti da sama cena oglašavanja nije proizvod kome se može fiksno odrediti investiciona cena, već ona zavisi od brojnih faktora koji se mogu predvideti i uz pomoć posebnih alata i višegodišnjeg iskustva iskoristiti tako da Vaša bude dobro optimizovana i da pogađa onu grupu korisnika koji se zaista interesuju za Vaš proizvod ili imaju potencijalno interesovanje.

Pre svega morate biti svesni da sam brend, ime Vaše firme i način kako se on plasira su od izuzetno velikog značaja.

Upravo to je prvi utisak koji će klijent steći o Vama. Zato naš konsultantski tim uz pomoć iskusnih grafičkih dizajnera može da unapredi Vaš logo ili uradi novi koji će biti znatno dopadljiviji, efktivniji i u bojama koje su u skladu sa Vašom branšom.

Za bilo koji vid oglašavanja potreban Vam je Web-sajt sa kvalitetnom a ne previše konfuznom listom Vaših usluga ili proizvoda. Naše kolege koje rade na izradi i razvoju Web-sajtova će se postarati da dobijete izuzetno brzu, modernu i preglednu verziju Web-sajta. Neke od naših projekata Web sajtova možete videti u sledećim linkovima.

GoogleAds je Googlov sistem za oglašavanje koji se smatra revolucionarnim marketinškim sistemom zato što za kratko vreme daje neverovatne rezultate. Suštinski plaćate Googlu da Vam omoguči da svako ko ukuca ključne reči koje su srodne sa Vašom delatnošću, da se Vaš sajt pojavi među prvim ponuđenim sajtovima.

SEO optimizacija je važan korak u razvoju svakog poslovanja.

Svi veliki svetski brendovi se trude da na interesnim tržištima budu u prvih 10 rezultata organske pretrage jer upravo tako dobijaju veliki broj konverzija ( poziva, zahteva, mailova itd. ) od strane klijenata i na taj način pokazuju klijentima ali i konkurenciji uticaj svog brenda i naravno ostvaruju dobit.

Google my Business je idealan način da vašu firmu upišete na mapi tako da svako ko poželi da Vas pronađe lako može doći do Vas. Pritom imate mogućnost da pored same lokacije dodate još dosta informacija o vašem preduzeću, da povežete Web-sajt, dodate broj telefona itd. Na osnovu ovog Google-ovog servisa klijenti Vas mogu ocenjivati i ukoliko steknete pozitivan imidž među njima, ovim putem možete dobiti sjajnu reklamu.

FB, Instagram i Youtube marketing. Danas se gotovo svako od nas nalazi na društvenim mrežama. Pojava Smartphone telefona doprinela je svim korisnicima istih da lako i u svakom trenutku mogu da pristupe društvenim mrežama. Upravo ove platforme plasiraju svima veliki broj proizvoda i ujedno su jedan od najboljih marketinških kanala.

Brojni proizvodi se prodaju samo na ovaj način. Korisnici svesno ili nesvesno dolaze do informacija o vašem brendu i uz pomoć jednog klika mogu stupiti u kontakt sa Vama. Veoma je važno da vođenje društvenih mreža prepustite profesionalcima kako one ne bi bile pretrpane lošim ili neefikasnim materijalom ali i kako bi što veći broj ljudi uspeo da vidi objave koje se na njima plasiraju. Youtube oglašavanje se može iskoristiti u gotovo svim branšama a sam video materijal dokazano privlači mnogo veliku pažnju i putem njega možete preneti najviše informacija.

Kako bi Vaše reklame na Youtube-u, Instagramu, Facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži ili platformi dobile najveći odziv, potrebno je da imate video reklamu koja neće delovati amaterski, već će dati potrebne informacije vašim klijentima ali takodje i ostaviti pozitivan utisak. Reklama treba da bude prilagodjena načinu na koji će biti emitovana. U našoj sekciji video reklame možete videti nekoliko primera reklama. U zavisnosti od vaše želje možemo kreirati video materijal i reklamu koja će najbolje opisati vaš brend i ostaviti utisak profesionalnosti među korisnicima vaših usluga-proizvoda.

Kako bi svi ovi projekti delovali profesionalno, potrebno je uraditi grafički dizajn koji je u skladu sa svim aspektima vašeg brenda, namene plasiranja sadržaja, vašim zahtevima itd. Za taj segment su zaduženi grafički dizajneri koji će uz upotrebu najnovijeg software-a i dugogodišnjeg iskustva napraviti sadržaj koji će Vas i Vaše klijente ostaviti bez reči.

Za sve informacije nam se možete obratiti na neki od naših kontakt telefona i tom prilikom zakazati sastanak sa našim kolegama u zavisnosti od vrste usluga koje Vas interesuju.

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?

Don marketing - agencija za digitalni marketing

Telefon: +381600600092

Adresa: Mije Kovačevica 8, Beograd

Pošalji upit

Pozovite nas