+381600600092 marketing@don.rs

Google Ads i Google My Business

Budite prvi na google – u!

GOOGLE ADS ( ADWORDS ) I GOOGLE MY BUSSINES

BUDITE PRVI NA GOOGLE-u!!

Da li ste oduvek želeli da znate koji je najrevolucionarniji metod da za kratko vreme postignete najbolje rezultate u okviru digitalnog marketinga? Naša istraživanja su pokazala za klijenti kojima smo vodili profesionalne GoogleAds kampanje, da su imali rekordni broj konverzija, poziva od strane novih klijenata i da su uspeli u najkraćem roku da unapede i razviju svoje poslovanje.

Svako ko koristi Google pretraživač, najveći internet pretražvač, sigurno je nekada primetio da prvi prikazani rezultati koji se prikazuju gotovo prilikom svakog pretraživanja imaju ispred oznaku „Ad”.

Ta oznaka predstavlja da je taj rezultat pretrage upravo plaćeni oglas Google-ovog sistema za oglašavanje koji se zove GoogleAds ili kako se do skoro zvao Google Adwords koji svaka firma može da iskoristi u cilju sopstvene promocije.

Ovakav vid oglašavanja spada u PPC- pay per click, to znači da ćete Google-u plaćati samo onda kada neko klikne na vašu reklamu, odnosno kada udje na Vaš sajt. Sam budžet ćete odrediti vi, a najvažnije od svega je da nemate trošak ukoliko se neko ne zainteresuje za to što nudite.

Prilikom određivanja preporučenog dnevnog budžeta, uzimamo statističke i analitičke podatke iz srodnih kampanja i na osnovu konkurencije iz vaše delatnosti. Dnevni budžeti mogu biti striktno definisani ili jednostavno možemo prepustiti Google-u da sam odredi količinu sredstava koja će biti potrebna za pozicioniranje Vašeg sajta.

Za samu poziciju sajta zaslužni su brojni faktori, samo vođenje kampanje je jedan od njih ali naš tim će se pozabaviti i ostalim faktorima koji dosta doprinose ceni klika i poziciji kao što je na primer kvalitet samog sajta.

Kampanje koje vodimo, svakodnevno se prate kroz analitičke alate i ažuriramo ih, čime ćete postići najbolji rezultat u odnosu na sredstva koja ćete uložiti. Obratite nam se i mi ćemo Vas informisati o svim aspektima ove moćne tehnologije koja u najkraćem roku Vama i Vašoj kompaniji može obezbediti merljive rezultate.

Google My Business

Još jedan servis osmišljen od strane Google-a, koji ima za cilj da korisnicima jasno prikaže lokaciju, radno vreme i kontakt i brojne podatke o vašem preduzeću. Uz posedovanje Google my business-a vaši klijenti će vas lako kontaktirati, čak i ukoliko ne posedujete veb sajt. Laka pristupačnost svim tim informacijama kao i samoj mapi koja će ih dovesti do Vas, čini ovaj servis jednostavno neophodnim za svaku firmu.

Pored pomenutih informacija, ljudi se mogu informisati o vašoj delatnosti i putem recenzija koje će klijenti ostavljati o vama. Naš tim će se pobrinuti da pojava vašeg preduzeća u ovom formatu oglašavanja bude što transparentnija, sa što više fotografija i informacija. Takodje sam Google my business, odnosno lokacija vaše firme na mapi možemo dodatno optimizovati i bolje rangrangirati kroz organsku ili PPC optimizaciju čime će veliki broj korisnika lako saznati i doći baš do Vas.

Šta možemo uraditi za vas?

Istraživanje ciljne grupe i tržišta

Istraživanje delatnosti kojom se bavite, istraživanje konkurencije i potencijalnog dosega (reach) kroz potencijalne ključne reči i odredišta (placement) na osnovu čega se postavlja osnova za Google oglašavanje.

Optimizacija, analiza i izveštavanje

Svakodnevno se prati kampanja, analizira uspešnost i na osnovu podataka kojim merimo uspešnost kampanje, optimizujemo kampanju za bolje rezultate. Izveštavanje se vrši redovno kroz slanje izveštaja i statistikom.

Implementacija strategije nastupa

Na osnovu podataka koje dobijemo analizom kreiramo i implementujemo strategiju nastupa na Google platformi za oglašavanje (minimalni period je 3 meseca).

Vođenje kampanje

U zavisnosti od strategije kreira se  Search kampanja, Display i/ili YouTube kampanja i objavljuje se. Reklama počinje da se prikazuje odmah.

Potrebna vam je kvalitetna i profesionalna usluga?

Don marketing - agencija za digitalni marketing

Telefon: +381600600092

Adresa: Mije Kovačevica 8, Beograd

Pošalji upit

Pozovite nas